Over Bates

Specialist in vulmachines en -systemen

Missie

Bates richt zich op het leveren van hoogwaardige vulsystemen en het bieden van adequate service aan klanten in de onder andere chemie, farmacie, food, bouw en tuinbouw. 

Wij garanderen de beste oplossing voor het efficiënt en probleemloos vullen van uw droge stoffen in ventielzakken, open mond zakken of Big Bags. Wij bieden verschillende technieken om uw grondstoffen stofvrij en efficiënt te verpakken.

Wij integreren onze oplossing naadloos in uw productieproces en kunnen het vulproces volledig geautomatiseerd inrichten. 


Kwaliteit staat centraal bij al onze activiteiten en bij de inkoop van materialen en onderdelen.
U kunt rekenen op A-kwaliteit machines met een lange levensduur en lage total costs of ownership. Uw processen kunnen langdurig probleemloos op hoge snelheid draaien zonder ongewenste stilstanden of frequente onderhoudswerkzaamheden.

 

Bates verricht zowel de engineering als de bouw van de systemen volledig in eigen beheer. De specificaties en bijzondere wensen van onze klanten vormen daarbij het uitgangspunt. Wij assembleren alles in eigen huis, verzorgen de complete oplevering bij de klant en organiseren de service ter plaatse. Zo voeren wij voor iedere stap in het proces interne controles uit en garanderen wij een 100% functionerend systeem van hoge kwaliteit. Wij gaan pas weg als het systeem is getest en alles naar behoren werkt zoals beloofd.